Panel total adalah postur mutlak yang paling rumit

Lelongan adalah pilihan yang baik untuk mencari peranti anda pada kos yang bagus. Dalam sesetengah kes yang kos walaupun di bawah runcit.

Memasuki struktur yang cukup baik untuk mempunyai potensi untuk menyesuaikan kursus pasukan atau yoga peribadi, langkah, RPM atau gaya pertempuran.

Isyarat. Untuk berbuat baik

Sentiasa simpan alat perubatan yang baik di tangan. Simpan peranti ini, dan juga memperoleh polisi insuran penting untuk melindungi anda sekiranya pelanggan amatur juga ingin menjalankan dan juga dicederakan. Latihan fizikal Lembaga boleh didapati dalam pelbagai versi.

Panel total adalah postur mutlak yang paling rumit.

Dijadualkan untuk gimnastik yang berpengalaman, dia akan mengekalkan sistem badan selari dengan tanah hanya untuk membantu di tangan. Memiliki dan mengadopsi panggilan pendirian sedemikian untuk keseimbangan dan kuasa utama pada tahap cabang atas dan juga batang. Untuk berbuat baik, anda mesti menguatkan dada, lengan atas, dan bahu.

Isyarat. Untuk berbuat baik

Begitu juga penting untuk mengatasi kebolehsuaian anda dan menyihatkan sistem tubuh anda untuk keselamatan anda. Proses yang sangat baik adalah mempelajari semua jenis panel sebelum mencari latihan fizikal, Panel penuh [1]

Bahagian. Jalankan Lembaga penuh

Bahagian. Jalankan Lembaga penuh. Diambil gambar Gambar Ukur 21. Panas awak. Adakah nefailure pasti tidak etape ini. Panel penuh sebenarnya adalah senaman yang mencari semua jisim otot anda. Oleh itu, penting untuk mengendalikan inisiatif andeheat terlebih dahulu di seluruh badan anda. [2] Keadaan sedemikian mengecilkan permata dan juga melepaskan otot anda.

Ia juga menghalang ancaman daripada kecederaan

Selepas pemanasan selama beberapa minit, lakukan beberapa peregangan dari tangan, bahu dan juga kembali. Sokong baki, kaki dan lengan sepanjang badan. Bernafas, hubungi jari kaki anda bersama-sama dengan tapak tangan anda menjaga kaki bawah lurus. Kesetiaan banyak peluang perlahan-lahan dan juga menyedut dengan lancar. Yang membolehkan memaparkan pemanasan dan juga berehat tulang belakang anda.

Bahagian. Jalankan Lembaga penuhTangan panas beraksi di satu arah kemudian di sebelah yang lain. Lakukan latihan fizikal ini dengan tangan yang bersambungan dan kemudian membezakan semuanya. Tekan perancangan tangan anda, kerana mereka memegang berat badan fizikal anda dalam penempatan papan. Begitu juga fungsi pinggul melalui putaran dari lembangan.

  • Lengan panas dan juga bahu [4] Sebagai pergelangan tangan, mereka perlu disiapkan dengan betul, memandangkan mereka menawarkan keselamatan di penempatan papan.
  • Buat giliran bahu dengan semua jalan. Kerja lengan melalui berputar dan mengalahkan gerakan.
  • Lakukan dengan memperluas, mengembangkan lengan yang sesuai di sebelah kiri untuk yang mungkin. Letakkan praktikal kiri anda lengan kanan bersama dan juga tingkah laku selama beberapa saat.
  • Biasa melebihi. Tambahan pula hangat dan nyaman leher anda melalui menukar kepala anda dalam satu arah selepas itu dalam pelbagai lain. Imej berjudul Aksi Lembaga 32.

Ambil penempatan. Panel boleh diperoleh tanpa perkakasan. Squat-anda dan letakkan wajah anda untuk anda. Theecartement dari palms bergantung pada kekuatan dan kebolehpercayaan anda.

Letakkan tangan anda dalam penjajaran dari bahu untuk menjamin pengedaran berat badan anda. Sekiranya anda tidak menyukai tempat ini, sebarkan secara asasnya tangan sehingga anda menemui keharmonian yang sesuai. Sekiranya anda menggunakan bar selari atau pemegang sokongan, pastikan untuk mendapatkannya dengan kuat. [5] Perhatikan bahawa kejayaan Lembaga secara langsung ke tanah mungkin lebih menyedihkan bagi lengan.

Aksi Lembaga grafik yang diberikan 43.

Menetapkan tangan anda dalam paip bersama dengan butang perut anda. Seperti yang dinyatakan di atas, kedudukan dari tangan dan bahu adalah muktamad dalam kejayaan dari pose anda. Selain ruang dari tangan, sangat penting untuk memasangnya sesuai dengan baki sistem badan. Simpan senjata anda di paksi dari badan fizikal dan juga mengambil sokongan di bangku simpanan atau menguruskan.

Sekiranya anda beroperasi tanpa berjongkok-anda, lokasi serta alat praktikal setiap sisi serta pelbagai kasut anda. Dalam plank penempatan, telapak tangan anda sebenarnya akan berada di kedudukan dari suis perut anda.

Mengamalkan postur telapak tangan yang jauh kurang menjejaskan pergelangan tangan anda. Pemeriksaan berbeza dari meletakkan praktikal anda ke tanah atau menangkap tangan untuk mencari yang paling menyenangkan.

Papan bertajuk Gambar Langkah 5.